WORK AT SEA
HOME SITEMAP CONTACT
 

Meniu
 
 
 
ENGLISH, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com РУССКИЙ, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com POLSKI, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com ROMANA, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com CHINESE, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com ΕΛΛΗΝΙΚΆ, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com УКРАÏНСЬКА, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com FRANÇAIS, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com TÜRKÇE, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com العربية, www.crew4sea.com, www.crewforsea.com

Conditii de utilizare ale Serviciului CREWING

Bine ati venit in cadrul Serviciului Maritime.com.pl, ce apartine “Link1 Maciej Wedzinski”, denumit in continuare LINK. Pentru a avea acces si a utiliza acest site, utilizatorul este de acord cu urmatoarele conditii si reguli. LINK isi rezerva dreptul de a schimba conditiile utilizarii acestui Serviciu oricand. Utilizatorii care acceseaza serviciile LINK agreaza in mod automat termenii si conditiile impuse de utilizarea acestui Serviciu. LINK isi rezerva dreptul exclusiv sa faca orice schimbari in cadrul acestui Serviciu in orice moment fara a anunta utilizatorii in prealabil.

§ 1

Utilizatorul are dreptul sa publice in cadrul Serviciului in mod exclusiv detaliile sale personale si informatii privind cariera sa profesionala. Materialele adaugate de catre utilizator nu vor contraveni regulilor de interactiune sociala, nu vor fi obscene, ofensatoare sau sa reprezinte o amenintare directa sau indirect la adresa cuiva; deasemeni, nu vor incalca legea copyright-ului, a marcilor inregistrate sau a drepturilor oricarei terte parti; nu trebuie sa contina virusuri sau alte mecanisme distrugatoare sau provocatoare de daune; nu pot fi de natura comerciala sau sa contravina legilor si regulilor in vigoare.

§ 2

Utilizatorul va verifica personal daca materialele postate sunt conform conditiilor de mai sus. LINK nu va fi facut responsabil pentru nicio informatie postata de catre utilizator. Daca LINK considera ca o postare pe site este de natura sa prejudicieze oricare din termenii si conditiile de mai sus, LINK isi rezerva dreptul sa modifice sau sa indeparteze informatia ofensatoare.

§ 3

Utilizatorul care doreste sa utilizeze Serviciul nostru este liber sa aleaga metoda de plata cea mai potrivita propriilor interese. Perioada de timp dintre comandarea unui anumit tip de serviciu si activarea completa a contului depinde de verificarea platii de catre LINK. Contul va fi activat imediat ce plata este incasata.

§ 4

LINK nu va fi facut responsabil pentru materialele postate pe site de catre utilizator. Utilizatorul da in mod automat LINK dreptul sa copieze, publice, distribuie, modifice, traduca, precum si alte procesari asupra materialelor postate de catre utilizator.

§ 5

Utilizatorul accepta faptul ca LINK nu va fi facut responsabil pentru orice disfunctionalitate datorata unei proaste calitati sau functionarii incomplete a tehnologiei de codificare a informatiei transmise de catre utilizator. Utilizatorul intelege faptul ca transmiterea oricarei informatii prin intermediul internet este legata de utilizarea Serviciului si de aparitia problemelor inerente in aceasta privinta.

§ 6

LINK nu poate fi facut responsabil pentru continutul ofertelor de serviciu postate in cadrul Serviciului privind calitatea, exactitatea sau totalitatea informatiilor continute de acestea. LINK deasemeni nu poate garanta daca informatiile publicate de catre alti utilizatori sunt exacte, de ultima ora, fara greseli ortografice sau erori faptice.

§ 7

LINK nu poate garanta adevarul, exactitatatea sau daca materialele postate in cadrul Serviciului sunt complete; deasemeni, nu este in pozitia sa ofere vreo asigurare ca orice informatie postata de catre utilizatori va functiona corect sau ca nu va fi virusata.

§ 8

LINK nu e responsabila de efectele oricarui eveniment aparut in afara controlului sau (printre altele, efectele defectarii serverului, pierderea datelor, inaccesibilitatea temporara a Serviciului, defectarea datorata virusurilor de calculator, o prezentare incorecta a publicitatii clientilor); orice dauna directa, indirect, speciala, accidentala sau completa (daune cauzatoare de pierderi de profituri sau de venituri), intarziere in operarea Serviciului sau transmiterii, defectarea liniilor de comunicatie, non -livrarea mesajelor via e-mail, lipsa abilitatii de a utiliza datele sau echipamentul sau orice alte probleme similare ce pot apare ca rezultat a exploatarii sau datorita lipsei facilitatilor Serviciului si a continutului sau, chiar daca LINK a fost informat asupra posibilitatii aparitiei problemelor similare.

§ 9

Aceste conditii sunt parte ale legilor poloneze. Toate disputele ce pot apare ca rezultat al obligatiilor continute in aceste conditii vor fi decise de catre o instanta competenta de jurisdictie generala din Polonia. Toate legile care nu sunt aplicabile in aceste conditii sunt sub rezerva.